Forging keren geni dadi panas
Semangat Yinuo kiln
Jiangsu Yinuo Industrial Tungku lan kiln Co., Ltd.

WE Nyedhiyani HIGH QUALITYEQUIPMENT

GENCOR EQUIPMENT

  • Salah ton forging keren geni dadi panas gas pawon

    Salah ton forging keren geni dadi panas gas pawon

    Kaluwihan: efficiency pembakaran High, target polusi tekan kanggo entuk standar lingkungan nasional; kontrol suhu Kanthi otomatis, dhuwur tliti kontrol suhu; Bisa tetep rekaman suhu, meksa lan weker kanggo ndhuwur siji sasi. faktor safety dhuwur, karo macem-macem cathetan weker fault; A nomer cilik nozzles, biaya kurang pangopènan. Summary: pangayoman lingkungan lan energi daya, jurusan dhuwure automation, efficiency dhuwur, aman lan dipercaya. Company kita? ...

  • Industrial lumampah Beam pawon Customer - digawe langkah pawon

    Industrial lumampah Beam pawon Customer -...

    * Walking Beam Type Slab Heater Technical Data Main Technical Parameters No. Name Technical parameters 1 Description Walking beam type copper/brass slab heater 2 Material Copper ,brass,cupro-nickel alloy etc 3 Slab size Thickness 160mm160mm Width 400~420mm400~420mm Length 3000~4600mm3000~4600mm Standard Max. weight: 2.75t/piece/(160×420×4600mm) 2.75t/(160×420×4600mm) 4 Heating capacity Minium 12t/h, 4slab/h(1slab:160×420×4600mm) :12t/h  4/h(160×420×4600mm) 5 Heating temperature...

  • China Factory OEM Beam lumampah pawon reheating

    China Factory OEM Beam lumampah pawon reheating

    1.  furnace duty: it is supplied for heating copper inget/slab. 2. Technical parameters and mechanical components 2.1 Main Technical Parameters No. Name Technical parameters 1 Description Walking beam type copper/brass slab heater 2 Material Copper ,brass,cupro-nickel alloy etc 3 Slab size Thickness 160mm160mm Width 400~420mm400~420mm Length 3000~4600mm3000~4600mm Standard Max. weight: 2.75t/piece/(160×420×4600mm) 2.75t/(160×420×4600mm) 4 Heating capacity Minium 12t/h, 4slab/h(1s...

  • Hearth Koleksi Hot Air Circulating Heat Treatment kang gawe kukuh Tungku |  OEM Industrial panas pawon

    Hearth Koleksi Hot Air Circulating Heat Treatment ...

    1) Tungku Lining Feature Supaya cepet panas munggah pawon, nyimpen konsumsi energi, lan ngontrol sensitively, gendheng, sisih lan balowarti maneh lining adopts serat lengkap structure.To nambah kekuwatan saka pigura pawon, ing ngisor pawon lan bagean as siji bata bangunan karo serat geni-tahan. Struktur nduweni karakteristik ing ngisor: Lampu bobot A., kurang panyimpenan panas B. Good jampel, wall pawon kurang-suhu (lumahing sisih suhu pawon munggah o ...

Dipercaya kita, milih kita

Babagan awake dhewe

gambaran Brief:

Lingkungan Protection lan Technology Co., Ltd. dumunung ing sesawangan ayu saka kutha Xuzhou. Provinsi Jiangsu dhuwur lan zona pembangunan industri teknologi anyar, pabrik jembaré luwih saka 70000 meter, Ambane luwih saka 50000 melers kothak, aset tetep 100 yuta Yuan bangunan, karo manajemen, profesional lan lechnical lan construction welding Staff kualitas luwih saka 400 wong. kita pabrik wis kemampuan inovasi technical kuwat lan luwih saka 10 palents saka model sarana lan teknologi penemuan etc.

Melok aktivitas pameran

KANGAN & perdagangan ditampilake

  • brand01
  • brand02
  • brand03
  • brand04
  • brand05