Forging tungku pemanasan
Sumanget Yinuo kiln
Jiangsu Yinuo Industrial tungku sarta Kiln Co., Ltd.

URANG nyadiakeun tinggi QUALITYEQUIPMENT

GENCOR alat

  • Hiji ton forging tungku pemanasan gas tungku

    Hiji ton forging tungku pemanasan gas tungku

    Kaunggulan: efisiensi durukan High, target émisi ngahontal pikeun ngahontal standar lingkungan nasional; kadali hawa pinuh otomatis, precision tinggi kadali hawa; Bisa nyimpen catetan tina hawa, tekanan sarta alarm keur di luhur salah sahiji bulan. faktor kaamanan tinggi, kalawan rupa-rupa rékaman alarem lepat; A sajumlah leutik Nozzles, waragad perawatan low. Kasimpulan: perlindungan lingkungan jeung énergi hemat, gelar luhur ti automation, efisiensi tinggi, aman tur dipercaya. Company kami? ...

  • Industrial leumpang beam tungku Palanggan - dijieun hambalan tungku

    Industrial leumpang beam tungku Palanggan -...

    * Walking Beam Type Slab Heater Technical Data Main Technical Parameters No. Name Technical parameters 1 Description Walking beam type copper/brass slab heater 2 Material Copper ,brass,cupro-nickel alloy etc 3 Slab size Thickness 160mm160mm Width 400~420mm400~420mm Length 3000~4600mm3000~4600mm Standard Max. weight: 2.75t/piece/(160×420×4600mm) 2.75t/(160×420×4600mm) 4 Heating capacity Minium 12t/h, 4slab/h(1slab:160×420×4600mm) :12t/h  4/h(160×420×4600mm) 5 Heating temperature...

  • Cina Factory OEM beam leumpang tungku reheating

    Cina Factory OEM beam leumpang tungku reheating

    1.  furnace duty: it is supplied for heating copper inget/slab. 2. Technical parameters and mechanical components 2.1 Main Technical Parameters No. Name Technical parameters 1 Description Walking beam type copper/brass slab heater 2 Material Copper ,brass,cupro-nickel alloy etc 3 Slab size Thickness 160mm160mm Width 400~420mm400~420mm Length 3000~4600mm3000~4600mm Standard Max. weight: 2.75t/piece/(160×420×4600mm) 2.75t/(160×420×4600mm) 4 Heating capacity Minium 12t/h, 4slab/h(1s...

  • Hearth Tipe Hot Air sirkulasi Panas Treatment Annealing tungku |  OEM Industrial Élmu sarta Téknik tungku

    Hearth Tipe Hot Air sirkulasi Panas Treatment ...

    1) tungku pinding Feature Dina raraga gancang panas nepi tungku, ngahemat pamakéan énérgi, sarta ngadalikeun sensitively, hateup, samping sarta témbok deui pinding adopts serat pinuh structure.To ningkatkeun kakuatan pigura tungku, di handap tungku sarta bagian bogie kabeungkeut bata ngawangun kalawan serat seuneu-tahan. struktur boga ciri di handap ieu: beurat Lampu A., kirang gudang panas B. Good insulasi, témbok tungku anu low-suhu (beungeut sisi hawa tungku naékna o ...

Percanten ka kami, milih kami

Tentang Kami

pedaran ringkes:

Lingkungan Protection jeung Téhnologi Co., Ltd. aya di tetempoan éndah kotana Xuzhou. Propinsi Jiangsu tinggi na zone ngembangkeun industri téhnologi anyar, pabrik nyertakeun hiji aréa leuwih ti 70000 méter pasagi, legana leuwih ti 50000 melers kuadrat, aset dibereskeun 100 juta yuan gedong, sareng manajemen, profésional sarta lechnical tur konstruksi las staf kualitas leuwih ti 400 jalma. pabrik urang boga pangabisa inovasi teknis kuat tur boga leuwih ti 10 palents model utiliti jeung téhnologi penemuan jsb

Ilubiung dina kagiatan pameran

Wanayasa & nembongkeun dagang

  • brand01
  • brand02
  • brand03
  • brand04
  • brand05